fbpx

Våra tjänster

Ser du inte vad du behöver? Vi utför en rad olika tjänster när det kommer till den digitala biten.

Om du vill ha teknisk support, grafisk hjälp eller en kombination av olika tjänster och produkter, tveka inte på att kontakta oss så hjälper vi dig!

Hemsida

Som företagare ger ägandet av en hemsida dig kontroll över ditt innehåll, bidrar till ökad försäljning och ger dig ett försprång gentemot konkurrenterna.

Du kommer att förlora flertal kunder om du väljer att bara lita på din fysiska butik eller sociala medier.

Många av dina kunder är online. Och det första steget till att få kunder online är att ha en professionellt utvecklad och designad hemsida. Din hemsida är ditt digitala skyltfönster. 

Webbshop

E-handeln har att växt från 2,3 miljarder dollar 2017, till 4,88 miljarder dollar år 2021, och även om en stor del kommer från populära marknadsplatser som Amazon, finns det inga begränsningar för din egna e-handel.

I värsta fall innebär en e-handel  diversifiering av din online närvaro och skyddar ditt varumärke från att bli fast på en enskild marknadsplats. 

Din butik kan tjäna förtroende på stora lokala fysiska marknadsplatser med enorma kundbaser, men när du har vuxit till ett visst stadium är det dags att skapa din egen webbshop.

SEO- optimering

Eftersom onlineshopping, mobilsurfning och online-först affärspraxis fortsätter att explodera, är sökmotorer den nya prioriteringen för företag över hela världen. 

En stor del av internet trafiken sker i sökmotorer, vilket betyder att vart du rankar på sökmotorer är avgörande för ditt företags exponering. SEO är en av de största och mest framgångsrika formerna av marknadsföring som finns. Detta eftersom sökmotorer står för mer än hälften av all trafik på webbplatsen och en stor del av e-handelsintäkterna. 

Webbkonsult

Då koder, plugins samt CMS plattformar ständigt förändras och uppdateras är det lätt hänt att något på hemsidan börjar krångla.

Har man en större hemsida eller webbshop är det många rörliga delar samtidigt, därför är det viktigt ha en kunnig och personlig kontakt tillgänglig som kan hjälpa till med problem. 

 

Grafisk design

Att skapa en professionell image är den viktigaste anledningen till att ta hjälp med den grafiska profileringen, oavsett om det är logotyp, färger eller fonter. Det tar bara några sekunder för en kund att bestämma sig om ditt varumärke.

Ett varumärke handlar inte bara om grafiken eller logotypen. Det handlar om företagets strategi, dess affärsidé och det visuella budskapet. 

Digital marknadsföring

Att ta hjälp med den digitala marknadsföringen innebär att du kan fokusera på andra väsentliga delar av företaget och du behöver inte vara helt involverad i alla små detaljer.

Vi håller reda på alla branschförändringar och kan hålla dig uppdaterad, men där du kan fokusera på vad som är viktigt för kärnverksamheten.

Vi skapar nya strategier och ändrar hur dina kampanjer körs, beroende på säsongsvariationer och en rad andra varierande faktorer. Exempel på sådana teknikaliteter inkluderar Sökords- optimering samt forskning, konkurrentanalys och olika automatiseringsverktyg för att förenkla processen.

E-post utskick

Kraften i e-postmarknadsföring har lagts åt sidan nu när olika digitala marknadsföringsverktyg kom in i spel, såsom marknadsföring i sociala medier och SEO.

Men e-post används fortfarande i stor utsträckning, och har en bättre konverteringsgrad om man jämför med marknadsföring  sociala medier.  

Nyhetsbrev för e-postannonsering kan hjälpa dig att bygga lojalitet och medvetenhet om ditt företag samtidigt som du ökar din resultat. 

Reklam utskick

I dagens digitala marknadsplats har den fysiska marknadsföringen hamnat i bakkant. Det är uppenbart att den digitala marknadsföringen har en betydligt större kraft, men det finns situationer där den fysiska marknadsföringen, i form av tex utdelning av flygblad i lokalområden, fortfarande har en fördel då den kommer åt den äldre målgruppen. 

När det kommer till lokala erbjudanden eller lokal marknadsföring är det mycket kraftfullare att hamna på matbordet hemma hos alla i lokal området än att synas på sociala medier. 

Vi har kontinuerliga utskick varje reklamutskick varje månad.

Fönster foliering

Att sätta någon slags folie, vare sig det är öppettider eller en logga, kan gå en lång väg för dina kunder.

Fönster foliering kan användas i en rad olika scenarion. Tex om du vill uppmärksamma förbipasserande om dina öppettider, vilka produkter du säljer eller din logotyp.  

Säkerhetsfilm

En trasig ruta medför många skaderisker men kan lätt undvikas med säkerhetsfilm. 

Säkerhetsfilm sätts på fönsterrutan och är osynlig, men den gör rutan betydligt säkrare och minskar risken att glas flyger runt om rutan skulle gå sönder. 

Frostfilm

Frostfilm, eller insynsskydd som det även kallas är perfekt för de som inte vill att man ska kunna se in i hemmet eller kontoret. 

Fordons foliering

Foliera din bil med eran logotyp eller annat och marknadsför dig vart du än åker.